COVID-19

Firkløverskolen følger gældende retningslinjer i forhold til COVID-19. Vi tilpasser løbende vores hverdag så den passer til retningslinjerne.

Vi arbejder tæt sammen med Vejle Kommune og Sunhedsmyndighederne når vi har tilfælde af COVID-19.

Vi orientere ud til jer forældre, når et barn bliver nær kontakt eller smittet. Orienteringen foregår via Aula. Skal elever hjem i løbet af skoledagen vil vi rundt til jer forældre.

Spørgsmål i forhold til skolen og retningslinjer kan stilles til dit barns lærere eller afdelingslederen.

Hvis dit barn bliver nær kontakt eller smittet bedes du kontakt Heidi Skøttergaard på tlf.: 24 79 54 65. Vi hjælper med smitteopsporing i forhold til Firkløverskolen og SFO.

I forhold til fritid/rejser mm. bedes i selv holde jer opdateret, og vi forventer retningslinjer for isolation og test efterleves.